MTV Sportin F1-selostaja ja toimittaja Oskari Saari on paljastanut toivovansa, että tiimiin saadaan uusi nimi ensi kaudeksi – tosin ei pysyvästi.

Mies kertoi SuomiF1-sivustolle tiistaina, että tuotannollisesti ensi kauden lähetykset ovat yhä suunnitteluasteella, mutta yksi toive hänellä on.

– Mä haluan Hjalliksen [Harkimo] varikkotoimittajaksi yhteen kisaan. Hjallishan on urheilumiehiä ja formulamiehiä, niin katotaan jos saataisiin Hjallis. Mä luulen, että siinä voisi Kimillä [Räikkönen] ja Valtterillakin [Bottas] naama venähtää kun olisi haastatteluaitauksessa venaamassa Hjallis, Saari kertoi MTV:n ensi kevään ohjelmiston esittelytilaisuudessa.

Kysyttäessä tuoreeltaan, että kiinnostaisiko häntä lähteä Maikkarin tiimin kanssa F1-kisaa seuraamaan, Harkimon itsensä vastaus oli nopea.

– Ihan hyvä idea, mielelläni mä lähden. Olen mä käynyt joskus kattoo, mutta nyt en ole pitkään aikaan käynyt, Harkimo kertoi.

– Mä olen käynyt Englannissa ja Saksassa. Varmaan kiinnostavin kisa olisi… mä lähtisin mielelläni Australiaan.

Olli Kuitunen