Video: ”Moottoriurheilun historian legendaarisin mutka” Fernando Alonson esittelyssä

© Kuva: Getty Images

Eau Rouge on mutka, joka sykähdytää jokaista F1-fania. Spa-Francorchampsin radalla sijaitseva kaasu pohjassa ajettava mutkayhdistelmä on huimaa katseltavaa jo pelkissä TV-kuvissa. Paikan päällä mutkan erityisyyden tajuaa kuitenkin toden teolla.

Mutkan erityisyyttä yrittää avata myös kaksinkertainen maailmanmestari Fernando Alonso. Hän ei säästele ylistyssanoja, kuvaillen mutkaa ei enempää eikä vähempää kuin moottoriurheilun historian legendaarisimmaksi.

Videolla on tarjolla myös kuvamateriaalia mutkassa tapahtuneista onnettomuuksista ja mielenkiintoista dataa Eau Rougesta. Mutkan pohjan ja huipun välinen erotus on peräti 40,8 metriä, tai toisin sanoen 28 henkilöautoa päällekkäin.

Katso video Eau Rougesta Alonson opastamana.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.