Nelson Piquet jr. on voittanut kaikkien aikojen ensimmäisen sähköformulaluokka Formula E:n maailmanmestaruuden.

Piquet jr. varmisti mestaruutensa aivan kilpailun loppuvaiheen ohituksellaan. Sateisessa aika-ajoissa epäonnistunut brasilialainen onnistui kampeamaan itsensä lopulta seitsemänneksi, joka riitti mestaruuteen pisteen erolla ennen Sebastien Buemia.

Ensimmäisen Lontoon eGP:n voittanut Buemi oli kilpailussa viides. Hän yritti lopussa useasti päästä ohitse Bruno Sennasta, siinä kuitenkaan onnistumatta. Ohitus olisi tiennyt mestaruutta sveitsiläiselle.

Kilpailun voittoon ajoi kotiradallaan Sam Bird. Ensimmäisenä ruutulipun ylittänyt Stephane Sarrazin sai aikarangaistuksen ylitettyään määrätyn sähkönkäytörajan kilpailussa. Toiseksi ajoi Jeromie d’Ambrosio ennen Loic Duvalia. Sarrazin ja Bird olivat hyvin lähellä keskeyttää kolariin viimeisellä kierroksella.

Seuraava Formula E -kausi käynnistyy syksyllä.