Suomen Gumball3000-joukkue joutui muuttamaan autovalintaansa seurueen siirtyessä Euroopasta Pohjois-Amerikkaan.

Alkumatkan joukkue, eli Esko Seppänen, Musta Barbaari ja LeftFoot (sekä jo joukosta tippunut Mikael Gabriel) ajoivat taksilla, mutta Volvo 580 sai jäädä Amsterdamiin muun joukon matkatessa kohti Yhdysvaltoihin lentäen.

– Olisi voinut tulla isoja ongelmia Yhdysvaltojen päässä, matka olisi voinut tyssätä tullimuodollisuuksien takia siellä, tiimin järjestelyjä hoitava Juha Kvist Betsafelta kertoi MTV.fille.

Suomaisia muutos tuskin liiemmin haittasi. Paikan päällä Amerikassa porukka sai alleen uudenkarhean Mustang GT:n. Taksikin, joka lähetettiin yhdessä kuljettajansa kanssa lautalla takaisin lähtöpisteeseen, tuli maksamaan taksamittarin mukaisesti 6818 euroa. Vastaavan summan Suomen tiimi tulee lahjoittamaan hyväntekeväisyyteen.