Lewis Hamilton suojasi päänsä Bahrainin kisaviikonloppuna kypärämerkki Bellin kypärällä. Viimeiset kaksikymmentä vuotta Hamiltonin kypärämerkkinä oli toiminut japanilainen Arai.

Kymmenvuotiaasta asti Arain tuotteisiin luottanut Hamilton väisteli kysymystä vaihdoksen syistä Bahrainin varikolla, mutta myönsi lopulta kyseessä olleen halu saada kypärästä parempaa aerodynaamista hyötyä.

– Kuljettaja haluaa löytää parannettavaa kaikkialla, ja Bell on juuri sopiva siihen. Pidän siitä, pidän kypäristä, jotka parantuvat ja kehittyvät, Hamilton totesi motorsport.comille.

– Se ei suinkaan tarkoita, etteikö Arai…Arai on silti pirun hyvä kypärämerkki ja olen ollut heidän leirissään pitkään. Tulen vielä vaihtamaan takaisin, koska palaan aina vanhaan ja luotettavaan.

Sisäpiirin lähteiden mukaan Hamilton tuskin tulee kuitenkaan enää Araita käyttämään. Japanilaismerkki on tyrmistynyt Hamiltonin vihjailuista, etteikö Arai haluaisi kehittää myös omia tuotteitaan.

– Tällä kehittämättömällä kypärämerkillä on voitettu viimeiset viisi maailmanmestaruutta, nimettömänä pysynyt lähde totesikin.