F1-sarjan kaupallinen johtaja Bernie Ecclestone uskoo Marussian voivan jatkaa sarjassa ensi vuonna.

Tallin jäljellä oleva omaisuus piti huutokaupata tällä viikolla lopettaen samalla viimeisetkin toiveet sen eloonjäämisestä, mutta huutokauppa peruttiin – tai tarkkaan ottaen lykättiin toistaiseksi – alkuviikosta. Vaikkakaan selitystä peruuntumiselle ei annettu, oletettavaa oli, että se oli merkki tallin myyntineuvotteluiden etenemisestä.

Ecclestone myöntää, että hän on keskustellut nimeltä mainitsemattoman osapuolen kanssa, joka voi vielä pelastaa tallin.

– Tapasin tänään erään henkilön, joka sanoi, että he haluavat ja uskovat voivansa ostaa Marussian, se on siis hyvä, Ecclesstone sanoi keskiviikkona Sky Sportsille.

– Caterhamin suhteen en usko, että mahdollisuuksia pelastamiselle juuri on, mutta Marussian osalta mahdollisuus on olemassa. Kenties kymmenen päivän sisällä voimme sanoa, tuleeko se toteutumaan vai ei.

F1-pomo lisäsi, että kiinnostunut osapuoli ei ole tallia sarjaan perustava Gene Haas.