Gary Hartstein antoi palaa perjantaina täyslaidallisen FIA:n lääketieteellisen komission johtajalle Gerard Saillantille. Hartstein on entinen F1-lääkäri, joka on kirjoittanut blogissaan ahkerasti Michael Schumacherin tilanteesta etenkin viime kesänä.

Nyt Hartstein arvelee Saillantin matkustaneen Hartsteinin työpaikalle saadakseen Hartsteinille potkut tai ainakin tämän suun tukittua eli blogin vaiennettua. Lue aiempi uutinen aiheesta tästä.

Uusimmassa bloggauksessa Hartsteinin raivon sivukohteeksi joutuu Schumin vaimo Corinna, joka oli yrittänyt lähettää Hartsteinille sähköpostia, oletettavasti pyytääkseen tätä lopettamaan bloggaamisen.

– Tulit tänne mukanasi kopioita blogikirjoituksistani. Mukana oli henkilökohtainen sähköposti MINULLE Corinna Schumacherilta.

– Herranjumala. Sitä sähköpostia en itse asiassa koskaan saanut. Luultavasti siksi, että viestissä otsikko oli [email protected]…. Ihan oikeasti? Saan päivittäin valtavasti sähköpostia JOKA PÄIVÄ ihmisiltä, jotka käyttivät sen 30 sekuntia löytääkseen sähköpostiosoitteeni.

– Mutta yhden maailman kuuluisimman ja varakkaimman urheilijan vaimo ei osaa tuota vaikeaa tehtävää? Helvetti, jätkä, jopa SINULLA (”perheen” luotetulla neuvonantajalla) on sähköpostiosoitteeni, erotithan minut sähköpostitse!

Hartstein toimi F1-lääkärinä vuosina 2005-2012.