F1-sirkuksen entinen lääkäri Gary Hartstein oli etenkin viime kesänä tiukasti otsikoissa hänen kommentoituaan ja arvioituaan ahkerasti Michael Schumacherin kuntoa sairaalasta tihkuneiden tiedonrippeiden perusteella.

Tämä ei ilmeisesti miellyttänyt FIA:ta. Ainakin Hartstein väittää nyt, että hänet F1-tehtävästään sähköpostitse erottanut FIA:n lääketieteellisen komission johtaja Gerard Saillant olisi vieraillut Hartsteinin nykyisellä työpaikalla ranskalaisessa sairaalassa.

Hartsteinin mukaan Saillant yritti ylipuhua Hartsteinin nykyisen pomon irtisanomaan hänet. Syynä olisivat olleet juuri Hartsteinin blogitekstit. Tapaus sai Hartsteinin raivoihinsa. Hän korostaa – jälleen blogitekstissään – ettei blogilla ole mitään tekemistä hänen varsinaisen työnsä kanssa.

– Olet toiminut kuin gangsteri. Mitä teit, ei yllättänyt, mutta se oli roistomaista ja yököttävää. Saatat pukeutua kalliiseen pukuun, mutta taktiikkasi on suoraan katuojasta, Hartstein tylyttää Saillantia blogissaan.

Hartstein kertoo vieneensä Saillantin toimittaneen ”todistusaineiston” asianajajalleen eikä ilmeisesti aio jättää asiaa tähän. Hänen loppuohjeensa Saillantille on ytimekäs.

– Turpa kiinni, peräänny ja varo!