Formula 1:ssä viime kaudella vielä kilpaillut Paul di Resta ajoi Nürburgringin DTM-osakilpailussa neljänneksi. Sijoitus on di Restan kauden toinen pistesija, skotti oli myös kerran aiemmin sijoittunut neljänneksi. Di Restan lisäksi DTM:ssä kisaa kaksi muuta entistä F1-kilpakuskia: Timo Glock oli kisan toiseksi viimeinen (17:s) ja Vitali Petrov 18:s eli viimeinen.

Marco Wittmann voitti kisan ja otti todella suuren askeleen kohti ensimmäistä DTM-mestaruuttaan. 24-vuotiaan Wittmannin kaula Mattias Ekströmiin on nyt 64 pistettä. Kisoja on jäljellä kolme, ja pisteytys sarjassa on sama kuin F1:ssä – lukuunottamatta päätös kisan tuplapisteitä, joten kolmessa viimeisessä kisassa voi saavuttaa enintään 75 pinnaa.