FIA:n moottoriurheilun maailmanneuvosto on vahvistanut F1-sarjan sääntöuudistuksia ensi kaudelle.

Yksi sääntöuudistuksista keräsi rajua kritiikkiä etukäteen muun muassa Nico Rosbergilta ja Jenson Buttonilta. Ensi kaudesta lähtien kisaa ei turva-auton jälkeen enää jatketa lentävällä lähdöllä, vaan autot kerätään uudelleen lähtöruudukkoon starttia varten. Uudistusta on perusteltu ”show’n parantamisella”.

Talvitestejä ennen kautta 2015 ajetaan kolmeen otteeseen neljän päivän verran. Kaikki testit ajetaan Euroopassa, ja määrä pienenee kahteen neljän päivän testiin vuonna 2016. Kisakauden aikana testejä ajetaan enää kahdesti tämänkautisen neljän sijaan.

Lisäksi yksi tuoreista uudistuksista on parc ferme -rajoitusten alkaminen jo kolmannen harjoitussession jälkeen. Autoon ei saa siis jatkossa tehdä mitään muutoksia lauantain harjoitusten jälkeen.