Menneinä vuosikymmeninä formula ykkösiä isännöineen Kalifornian Long Beachin ei tule järjestää uusia F1-kisoja tulevaisuudessa, uskoo Andretti Motorsportin Indy-ajaja Ryan Hunter-Reay.

Kun nykyisin IndyCar-kisana toimivan tapahtuman sopimus tulee päätökseensä, formula ykkösille avautuu mahdollisuus rantautua takaisin Yhdysvaltain länsirannikolle, eikä perjantaina vahvistettu kalifornilaisliikemies Gene Haasin ensi kaudeksi perustattava talli liene asiassa haitaksi.

– [Grand Prix of Long Beach] on IndyCar-kisa ja sellainen sen tulee olla. Siinä sen loistonpäivät ovat olleet ja ne ovat palaamassa, Indymestari sanoi NBC:lle.

Paikallisessa keskustelussa F1-kisan palaamisesta kaupunkiin on nostettu esille, että sen hinta olisi huima. Järjestäjä Chris Pook kiisti väitteen hiljattain lisäten, että julkisia varoja ei käytettäisi.