Yksi harvoista formula ykkösiäkin kokeilleista naiskilpa-ajajista, Desire Wilson, odottaa Simona de Silvestron voivan olla suunnannäyttäjä kuninkuusluokassa.

Sveitsiläisnainen vahvistettiin Sauber-organisaatioon pari viikkoa sitten tarkoituksena valmistella häntä tallin mukaan täydeksi kisakuljettajaksi kaudelle 2015.

Wilson, joka Silvestron tapaan on kilpaillut Pohjois-Amerikan avopyöräsarjoissa, sanoo 25-vuotiaan olevan aito lahjakkuus.

– Ne muutamat naiskuljettajat, jotka ovat tulleet IndyCariin, ovat olleet aika hyviä. Eritoten Simona, minusta hän on erinomainen. Kenties kukaan muu ei ajattele niin, mutta minusta hän on erittäin lahjakas, Wilson sanoi F1Fanatic-sivustolle.

Jo ennen Silvestroa naiskuljettajista F1-rattiin virallisessa sessiossa tulee pääsemään kuitenkin 31-vuotias Susie Wolff, jolle Williams-talli vahvisti kuluvalla viikolla kaksi perjantaiajoa kaudella 2014.

– Susie on minusta myös hyvin lahjakas, mutta uskon Simonan olevan vahvemmilla, sillä hän on melkoisesti nuorempi, Wilson arvioi.