Lotuksen omistajayhtiö Genii jatkaa neuvotteluita Quantum-sijoitusryhmän kanssa uusin tavoittein. Genii-pomo Gerard Lopez kertoi tällä viikolla Saksan mediassa, että ”sopimus on peruttu” viitaten alkuperäiseen tavoitteeseen myydä 35% osuus tallista sijoittajille.

Autosport kertoo kuitenkin perjantaina, että neuvotteluita ei ole kokonaan lopetettu, vaan kumppanuuden sisältöä on muutettu. Lopezin kommentin mukaisesti sopimus alkuperäisessä muodossaan ei tule toteutumaan.

– Quantum-sopimuksen alkuperäinen muoto ei ole enää tähtäimessä. Se oli minun päätökseni ja kommunikoin siitä Lotukselle ja Geniille ennen joululomaa, sijoittajien edustaja Mansoor Ijaz sanoi lehdelle.

Pienen vähemmistöosuuden tallista omistava Andrew Ruhan vahvistaa, että neuvottelut jatkuvat.

– Tällä hetkellä sopimuksen alkuperäistä rakennetta ei voida toteuttaa. Me kuitenkin jatkamme neuvotteluja Mansoorin kanssa ja uskomme, että perusteiltaan samankaltainen sopimus voidaan saada päätökseen, hän sanoi.

Ruhan kuitenkin vakuuttaa, että talli on mukana sarjassa 2014 riippumatta siitä, mitä sopimukselle lopulta tapahtuukin.

– Talli on hyvin vakaa ja me olemme huolehtineet siitä, että sen tulevaisuus on varma, Ruhan sanoi.