Lotuksen Davide Valsecchi on ilmoittanut kuuluvansa niihin kuljettajiin, jotka eivät ole vielä palkkaa saaneet viime kaudelta. 26-vuotias toimi tallin kolmoskuljettajana kaudella 2013.

– Sopimukseni mukaan minun palkkani on kuin tarjoilijan palkka. He eivät ole maksaneet minulle vielä, Valsecchi sanoi f1passion-sivustolle.

– He maksavat varmasti heti kun he ovat siinä asemassa, että pystyvät maksamaan velkansa. He ovat käyttäytyneet hyvin minua kohtaan siitä lähtien kun he valitsivat minut: kun he laittoivat minut treenaamaan [Romain] Grosjeanista nousseiden epäilysten vuoksi ja he olivat reiluja kertoessaan, että [Heikki] Kovalainen tulisi talliin [kauden 2013 lopun ajaksi].

GP2-mestari kertoi tapaavansa aiempien raporttien mukaan tehtävänsä äskettäin jättäneen Lotuksen toimitusjohtajan Patrick Louisin lähipäivinä.

– Kenties hän haluaa toivottaa hyvää uutta vuotta tai kertoa, että he ovat palkanneet [FR3.5-kuski Marco] Sørensenin, italialainen ennakoi palaverin antia.

– Minulla ei ole mitään odotuksia, mutta meillä tulee varmasti olemaan hyvä keskustelu. Mikäli he tarjoavat minulle samanlaista tehtävää kuin viime vuonna – ei kilpa-ajoa – sitten pysyn mieluummin kotona ja autan isäni yrityksessä Ediltecnicassa.

– En ole kiinnostunut formula ykkösistä vain kommentoidakseni sitä telkkarissa. Haluan kilpailla.