F1-legendalta suoraa puhetta Lotus-parivaljakosta

© Kuva: Getty Images

Formula ykkösten elävä legenda Jackie Stewart, joka toimii tarkemmin määrittelemättömässä konsulttiroolissa Lotus-tallin taustalla, uskoo kauden 2013 olleen huima harppaus Romain Grosjeanille.

Toissa kaudella useita kertoja joko muiden kuljettajien tai ratavallien kanssa fyysisessä kontaktissa ollut ranskalainen oli menneen kauden lopussa sarjan huippukuljettajia.

– Varikkosuoralla ei ollut ketään, joka olisi koskenutkaan Grosjeaniin silloin kun hänellä oli meneillään se jakso, jolloin hän kolaroi kisojen ensimmäisillä kierroksilla, kolminkertainen maailmanmestari sanoi toimittaja James Allenin tuoreessa podcast-haastattelussa.

– Ja silti nyt olisi moniakin ihmisiä, jotka olisivat kiinnostuneet hänestä, sillä hän on lopettanut sankaritekojen yrittämisen. Nyt hän pystyy pujottamaan langan neulanreikään luotettavammin, ja kehittyessään pystyy siihen vaikka tuulisena päivänä, skotti sanaili.

Ranskalaisen kanssakolaroija – ja ensi kauden tallikaveri – Pastor Maldonado sen sijaan ei saa huippuarvosanoja Stewartilta.

– Maldonadolla on opittavaa, siitä ei ole kysymystäkään. Hän ei voi tehdä yhtä paljon virheitä kuin menneisyydessä ja kuvitella pysyvänsä haluttuna kuljettajana.

– Mutta tietenkin tällä hetkellä rahoituspaketti, jonka hän tuo mukanaan on jotain sellaista, mitä monet ihmiset tahtovat.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.