20 vuotta sitten sydänkohtaukseen menehtynyt F1-maailmanmestari 1976 James Hunt on kesän mittaan ollut pinnalla F1-elokuva Rushin myötä. Hänen aisaparinaan F1-selostuksissa Huntin kuolemaan asti toiminut Murray Walker muistelee metro.co.ukin sivuilla vanhaa ystäväänsä.

– Mielestäni James joi liikaa, tupakoi liikaa ja kävi liikaa naisissa. Naiset heittäytyivät hänelle ja se meni hänen päähänsä.

– Mutta en sanoisi näitä epämiellyttäviä asioita, jos hän ei olisi ollut kunnollinen, ystävällinen hahmo sen valtavan menestyksen ja ihailun takana, Walker muistelee.

Hän korostaa Huntin voittaneen mestaruutensa taidolla ja lahjakkuudella, mutta ei pidä Huntia ajotaitojensa puolesta aivan parhaan A-luokan kuljettajana.

– James oli pirun hyvä kuljettaja. Hän ei mielestäni ollut Mika Häkkisen, Sebastian Vettelin ja Michael Schumacherin luokassa, mutta hänellä oli enemmän persoonallisuutta kuin noilla muilla yhteensä, Walker sanoi Birmingham Mailille.