Brittiläinen selostajalegenda Murray Walker kertoo Daily Mailin haastattelussa selostusajoistaan 1980- ja 1990-luvulla, jolloin BBC:n tiimi ei aina matkannut kaukokilpailuihin, mutta antoi tv-lähetyksissä ymmärtää olevansa paikalla.

– En voinut sanoa olevansa paikalla, koska se olisi ollut valehtelemista… Joten sanoin jotakin kuten ’En voi nähdä varikolle selostuskopistani’, mikä oli totta, koska olin tuhansien kilometrien päässä! Walker sanoo.

Walkerilla oli omat kommelluksensa suorasanaisen James Huntin kanssa. Hunt oli Walkerin kommentaattorina F1-uransa jälkeen.

– James oli hyvin monimutkainen persoona ja olin riittävän vanha ollakseni hänen isänsä. Hänellä oli kauhistuttava maltti ja hän oli hyvin suorapuheinen. Hänellä oli vahvat mielipiteet kaikesta. Kerran selostimme Etelä-Afrikan GP:tä apartheidin aikaan. Yhtäkkiä, ilman erityistä syytä, hän hyökkäsi apartheidiä vastaan. Sillä ei ollut mitään tekemistä GP:n kanssa, eikä se olisi tehnyt Britannian ja Etelä-Afrikan suhteille hyvää. Tuottajamme antoi meille paperinpalasen, jossa luki ’Puhukaa kisasta!’, Walker muistelee.

– Ja sitten James möläytti ääneen: ’Luojan kiitos emme ole paikalla!’