Jules Bianchi myöntää, että vaikka Ferrarin suunnitelmat vuoden 2014-kaudelle ovat epävarmat, ei hän kuitenkaan ole sulkenut pois mahdollisuutta päästä istumaan Ferrarin rattiin ensi vuodeksi. Ranskalainen on vakuuttanut F1-maailman hienoilla tuloksillaan Marussian leivissä – jopa Ferrarin kuljettaja-akatemian johtaja Luca Baldisserri on kertonut olevansa vaikuttunut Bianchin mutkattomasta siirtymisestä F1-maailmaan.

Vaikka Marussia on erittäin innokas pitämään Bianchin itsellään vielä toisen kauden, 24-vuotias nuorukainen saattaa yhä saada Ferrarilta odottamattoman tarjouksen astua Felipe Massan kenkiin Ferrarilla.

– En tunne Ferrarin suunnitelmia, mutta jos he kääntyvät puoleeni, se johtuu siitä, että olen heidän mielestään valmis Maranelloon. Saa nähdä, ehkä minua pyydetään tiimiin ensi talvena. Tietenkään en sanoisi ei, Bianchi kertoo Nice-Matin-lehdelle.

Bianchi odottaa tulevaisuudestaan päätettävän vasta tämän kauden jälkeen.

– Analysoimme vaihtoehtoja kauden päättyessä. En tule unohtamaan, että Marussia antoi minulle mahdollisuuden debytoida grand prix-radoilla. Jos jään tähän tiimiin, se tulee tapahtumaan vilpittömässä mielessä – siinä kaikki, mitä voin sanoa.