Ferrarin tallipäällikön Luca di Montezemolon ja Fernando Alonson ylpeystaisto ei ole vielä ohi. Episodi sai alkunsa, kun Fernando Alonson kipakka kommentointi autostaan epäonnisen kilpailun jälkeen kirvoitti Montezemolo näpäyttämään kuskinsa yhteistyökykyä. Jälkeenpäin Ferrarin tiedotus selitti Alonson ojentamisen kannustukseksi, mutta Montezemolon omasta kommentoinnista ei aivan samanlaista kuvaa saa.

– Fernandon ja tiimin pettymys kilpailun jälkeen oli ymmärrettävää, mutta en pitänyt kaikkien asenteesta, joistakin sanoista tai tunteenilmauksista, ja sanoin sen ääneen. Muistutin, että Ferrarin ja tiimin on oltava aina etusijalla, Montezemolo selittää italialaiselle Corriere della Sera-lehdelle.

Erityisesti Montezemolon kuittaus kuljettajien vaihtuvuudesta kuulostaa siltä, ettei Alonson kommentoitintia ole unohdettu.

– Haluan tehdä selväksi, että Ferrari on se, mikä minua kiinnostaa. Meillä on ollu paljon kuljettajia, joitakin todella hyviä ja joitakin mahtavia. Kuljettajat kuitenkin tulevat ja menevät, Ferrari on ja pysyy.