Ferrarin Fernando Alonso oli tyytyväinen perjantaipäivään Belgiassa. Espanjalainen oli sateen sekoittamassa ensimmäisessä harjoituksessa nopein. Kuivalla ajetussa kakkossessiossa hän oli 7:s.

– Päivä oli hyvä, vaikka aamulla menetimme aikaa sateen takia – kuten kaikki muutkin. Iltapäivällä löysimmekin itsemme tilanteesta, jossa oli tuplamäärä töitä tehtävänä, Alonso summasi.

– Emme voi tehdä johtopäätöksiä ennen kuin päivän data on tutkittu. Kokeilimme Felipen [Massa] kanssa erilaisia aerodynaamisia asioita, isommalla ja pienemmällä downforcella. Sateen ohella se [downforce] on avainasemassa kilpailussa. Tämän päivän aikojen perusteella olemme päässeet lähemmäksi kärkeä, mutta en ole varma mitä sääennustetta suosisin. Sateella pakka saattaa sekoittua, mutta silloin on voitettavan lisäksi myös hävittävää, Alonso pohti.