Tuoreessa MotorSport Magazinen kolumnissaan Mark Webberin aiemmin tänä kesänä ilmoittamaa vetäytymistä formula ykkösistä pohtiva ex-kuski Mark Blundell ei usko aussin iän olevan syynä lopettamiselle.

36-vuotias Webber on ajanut Red Bull -tallissa vuodesta 2007 ja nähnyt 2009 tallikaverikseen tulleen Sebastian Vettelin voittavan kolme mestaruutta. Vuosien saatossa Webber on kärsinyt tapahtumista, jotka ovat aiheuttaneet spekulointia Vettelin suosimisesta tallin sisällä.

Blundell itse arvelee, että Webber ei ole enää halukas pitämään puoliaan tallin sisällä Helmut Markon tukemaa Vetteliä vastaan.

– Uskon hänen olevan väsynyt politiikkaan formula ykkösissä, Blundell kirjoittaa Webberin siirtymisestä WEC-sarjaan tulevaksi kaudeksi.

– Niin mukavaa kuin ajaminen mestaritallissa voikin olla, hänen uransa siellä ei ole ollut helppo ja tämän vuoden Malesian GP:n [ohituskohun] jälkeen on tullut selväksi, että riippumatta siitä, mitä hänen sopimuksessaan lukee, hän ei tule ikinä saamaan etuasemaa siellä.