Bernie Ecclestonen tytär Petra Ecclestone on tullut ryöstetyksi tänä kesänä, Daily Mail -lehti kertoo.

24-vuotiaalta varastettiin koruja sekä rannekello, joiden yhteisarvo oli noin 500 000 puntaa.

Varkaus tapahtui asuntonäyttelyn yhteydessä. Oleg-nimisenä kazakki-miljonäärinä esiintynyt henkilö kävi katsomassa Petran myyntiin asettamaa ökytaloa Lontoossa – arvoltaan 32 miljoonaa puntaa – mutta jälkeenpäin kävi ilmi, että tavoitteena ei suinkaan ollut sen ostaminen.

– Petra oli ulkona siskonsa Tamaran kanssa muutama viikko sitten kun esittely tapahtui. Heti kun mies lähti, huomattiin, että korut olivat kadonneet hänen yöpöydältään, nimeltä mainitsematon ystävä kertoi lehdelle.

Varkauden jälkeen poliisille tai vakuutusyhtiölle asiasta ei kuitenkaan tehty ilmoitusta, sillä Petra pelkäsi tiedon leviävän julkisuuteen.

Daily Mail ei ole saanut kommenttia asuntovälittäjältä tapahtumasta.