Kimi Räikkönen arvioi autosta olevan huomenna saatavilla lisää vauhtia kun Lotus valmistautuu Saksan GP:n aika-ajoihin. Räikkönen oli toisen harjoitussession viidenneksi nopein kuljettaja, reilut neljä kymmenystä kärjestä.

– Me kokeilimme aika monia juttuja tänään; osa oli hyviä, osa ei, joten meillä on hyvä käsitys siitä, mitä meidän on tehtävä huomenna, Lotus-kuski sanoi perjantain päätteeksi.

– Vauhti pitkillä vedoilla ei ollut niin hyvää kuin se olisi voinut olla, koska ajoimme eri säädöillä, joiden muuttaminen session aikana takaisin olisi vienyt liian kauan. Me tiedämme kuitenkin kummat säädöt toimivat paremmin, joten se ei ole huolenaihe.

Romain Grosjean testasi tällä kertaa Lotuksen passiivista tupla-DRS -järjestelmää, mutta ratatoimenjohtaja Alan Permane kertoi, että sitä ei tulla käyttämään enää tänä viikonloppuna.

– Kimin autossa kokeilimme erilaista perän aerokokoonpanoa, joka ei tuonut aivan toivottuja tuloksia, Permane jatkoi.

– Kumpikaan kuljettaja ei ollut sataprosenttisen tyytyväinen autoonsa tänään, mutta me vaikutamme olevan kohtuullisessa iskussa pehmeämmällä rengasseoksella ja pitkissä vedoissa. Meillä on ehdottomasti enemmän vauhtia saatavilla autosta, joten odotamme hyödyllistä päivää huomenna.