Red Bull-pomo Christian Hornerin mukaan Kimi Räikkönen ja Daniel Ricciardo taistelevat Red Bull-paikasta edelleen rinta rinnan. Räikkösen pestaaminen tulisi tallille huomattavasti kilpakumppania kalliimmaksi, mutta Hornerin mukaan se ei vaikuta päätökseen.

– Totta kai talous on aina aspekti, jota pitää harkita tarkkaan. Pisteiden kannalta tulee silti ottaa huomioon, että erot kilpailujen ensimmäisen ja toisen tai toisen ja kolmannen sijan välillä vaikuttavat tallin talouteen joka tapauksessa. Kuljettajavalinnan on oltava oikea, Horner perustelee Autosportille.

Ricciardon esiintyminen Red Bullin ratissa nuorten kuljettajien testeissä teki Horneriin vaikutuksen, ja Räikkösen kokemus paistaa miehen varmoista otteista. Hänen mukaansa Sebastian Vettelin rinnalla ajaminen aiheuttaa kuitenkin väistämättä vertailutilanteen kuljettajalle kuin kuljettajalle. Päätöksenteko ei ole Hornerin mukaan enää kaukana.

– Mietimme asiaa kesätauon ajan, sitten ilmoitamme päätöksemme.