Mercedes-tallin hallituspomo Niki Lauda odottaa Red Bullin Sebastian Vettelin voittavan mestaruuden tänä vuonna jo neljännen kerran peräkkäin.

Saksalaisella on tukeva johto sarjassa ja tulosten perusteella selvästi paras tasapaino aika-ajo- ja kisavauhdin välillä.

– Vettel ja Red Bull ovat paras paketti, joka formula ykkösillä on tarjota. Vaikkakaan Sebastian ei ole vielä mestari, on selvää, että hän on matkalla siihen, Lauda tokaisi Österreich-sanomalehdelle.

Mercedeksen kilpailukyky puolestaan on parantunut, mutta Red Bull -tallin tasaisuus siltä puuttuu, Lauda sanoi.

– Korkeiden asfaltin lämpötilojen vuoksi [Saksan] kisassa olivat uudenlaiset olosuhteet, emmekä me onnistuneet pitämään renkaita oikeassa lämpötilaikkunassa. Normaali ongelma tänä vuonna lähes joka tallille.

– Viime vuoteen verrattuna me olemme selkeästi parantaneet. Me olemme nyt toiseksi suurin mahti Red Bullin takana. Nürburgring oli valitettavasti takaisku.

– [Ferrarin Fernando Alonsolla] on sama ongelma kun meillä. Kuten tiedetään, Fernando ei ole antanut periksi, mutta rengasteema on valitettavasti ollut keskeinen tällä kaudella.