New Jerseyyn suunnitellun Amerikan GP promoottori on allekirjoittanut 15-vuotisen sopimuksen F1-kisan järjestämisestä alkaen kesäkuusta 2014, kertoo Sporting Life -sivusto.

Alkuperäinen suunnitelma, jonka mukaan kisa olisi kuulunut jo kuluvan kauden kalenteriin, kuopattiin. Järjestäjäyhtiön pääjohtaja Leo Hindery kuitenkin sanoo tapahtuman tulevaisuuden olevan nyt turvattu.

– Amerikan GP on ollut monen ihmisen unelma lajissa yli vuosikymmenen. Me toivoimme olevamme valmiit kisaamaan kesäkuussa 2013, mutta viime syksynä oli selvää, että meillä ei olisi pitkäaikaista pääomarakennetta formula ykkösten vaatimusten täyttämiseksi, Hindery sanoi.

– Kärsivällisyytemme ja Bernie Ecclestonen sekä formula ykkösten hallintoyhtiön korvaamattoman tuen ansiosta meillä on nyt pitkäaikainen sopimus kilpa-ajosta monina tulevina vuosina, alkaen kesäkuusta 2014.