McLarenilla on tiukka itsetutkiskelun paikka.

Talli suorastaan romahti edellisessä Kanadan GP:ssä, jossa sen molemmat autot ohitettiin kierroksella kärjen osalta. Samaan syssyyn McLarenin uskomaton F1-putki päättyi, kun sekä Jenson Button että Sergio Perez eivät kyenneet nappaamaan ainoatakaan GP-pistettä.

McLarenin huikea pisteputki kesti näin ollen 64 osakilpailua, joissa tiimi merkkautti pinnoja. Tallin urheilujohtaja Sam Michael myöntää tuskan.

– Se oli brutaali viikonloppu tiimille, Michael sanoo Sky Sportsille.

– Tulla kierroksella ohitetuksi kärkiautojen osalta on luultavasti tärkein asia, mihin tulemme keskittymään. Olemme edelleen kehittämässä autoa eikä se ole vielä niin nopea kuin olemme toivoneet.

Seuraavaan Britannian Silverstonen kisaan, joka ajetaan 30. kesäkuuta, Michael uskoo saavansa paremmat autot radalle. Urheilupomon mukaan asiassa ei ole edes mitään epäilystä, sillä tiimi saa uusia päivityksiä matkaan.