Force Indian Paul di Resta uskoo tallin olevan lähellä sen ensimmäistä palkintokorokesijoitustaan sitten kauden 2009 Belgian GP:n, jossa Giancarlo Fisichella ajoi Kimi Räikkösen perässä maaliin kakkosena.

Taannoisessa Bahrainin GP:ssä skotti oli jo lähellä kolmossijaa, mutta joutui kisan lopussa luovuttamaan sijoituksen Lotuksen Romain Grosjeanille.

Alku kaudelle on joka tapauksessa lupaava; Force India on kärsinyt epäonnestakin, mutta pitää silti viidettä sijaa valmistajien sarjassa.

– Meidän täytyy olla hyvin tyytyväisiä siihen, kuinka asiat sujuvat ja haluan kiittää kaikkia tallissa. On tärkeää kerätä hyvin pisteitä kauden varhaisissa vaiheissa kilpailijoitamme vastaan ja se, että olemme McLarenin edellä neljän kisan jälkeen on iso ansio koko tallille, di Resta sanoi.

– Tietenkin haluamme olla palkintokorokkeella, ja sille pääseminen olikin lähellä Bahrainissa, mutta olen varma, että se tulee tapahtumaan pian.

– Auto toimii hyvin, erityisesti kuumassa, ja me olemme olleet vahvoja myös viileämmissä olosuhteissa Kiinassa. Se on hyvä merkki. Avainasia on huolehtia, että löydämme auton toimintaikkunan olosuhteista riippumatta, koska se on ratkaisevaa.