Vuonna 2011 julkistetut suunnitelmat F1-kisasta New Jerseyssä eivät etene. Tapahtuman piti alunperin sisältyä kuluvan kauden kalenteriin, mutta kisan peruuntuminen vahvistettiin viime talvena.

F1-sarjan kaupallisten oikeuksien haltijan Bernie Ecclestonen hovitoimittaja Christian Sylt sanoo nyt, että kisan järjestäminen ei ole juuri todennäköisempää kaudella 2014.

– Olisin täysin ällistynyt, mikäli se toteutuisi. Minulla ei ole mitään todisteita, että järjestäjät olisivat koonneet rahoituksen kisan toteuttamiseksi ja, mikä ratkaisevaa, ei ole mitään todisteita alkuunkaan, että heillä olisi sopimus Ecclestonen kanssa, Sylt kertoi newjerseyläiselle Star Ledger -sanomalehdelle tällä viikolla.

Kisa on yritetty toteuttaa puhtaasti yksityisellä rahoituksella, mitä promoottorit ovat kuvailleet aiemmin vahvuutena esimerkiksi verrattuna Teksasin GP:hen, joka nauttii tukea verorahoista. Sylt uskoo, että julkinen tuki on elintärkeää.

– On lähes ennenkuulumatonta, että katukisa olisi toteutettu ilman valtion rahoitusta. New Jerseyn kisan peruutus [vuoden 2013 osalta] ainoastaan entisestään vahvisti tätä käsitystä.