Asiantuntijakommentaattorina nykyisin televisiossa toimiva entinen F1-kuski Anthony Davidson kertoo espanjalaiselle El Confidencial -sanomalehdelle oman mielipiteensä siitä, mikä on yksi ratkaiseva ero Kimi Räikkösen ja Fernando Alonson välillä.

– Alonsolta saa aina sataprosenttisen suorituksen. Kimi on Kimi ja näyttää olevan hereillä ainoastaan haistaessaan voiton, kuten Abu Dhabissa viime vuonna, mutta kun Fernando on seitsemäs tai kahdeksas huonossa autossa, mikään hänessä ei muutu.

Englantilainen sanoo, että Alonson kokonaisuus on ratkaiseva tekijä hänen kyvyissään, joskin nopeampiakin kuljettajia löytyy.

– Oli vaikea uskoa Alonson suoritustasoa viime kauden alussa, kun Ferrari ei ollut samalla tasolla Red Bullin kanssa. Kukaan ei varmaankaan olisi pystynyt samaan.

– Jos kysytään, kuka on nopein, sanoisin varmaankin Lewis (Hamilton) tai Sebastian (Vettel), mutta jos kysytään, että kuka on kokonaisuutena paras, sanoisin ilman muuta Fernando.