Mercedes-kuski Nico Rosberg uskoo, että tallilla kuluu vielä aikaa noustakseen yhdeksi sarjan huipuista. Viime kaudella talli voitti ensimmäisen kilpailunsa ja saksalainen vaikutti jopa mestarikandidaatilta keväällä, mutta lopulta talli tippui pahasti kehitysvauhdista kauden edetessä.

Uuden W04-auton avajaistilaisuudessa maanantaina puhunut Rosberg sanookin, että alkukaudesta ei tänä vuonna pidä odottaa voittoja.

– Olen luottavainen, mutta siitä, että aloittaisimme kauden kuten viime vuonna yhtenä nopeimmista autoista, en ole yhtä luottavainen, Rosberg sanoi.

– Eroa viime vuoden lopussa [kärkeen] oli varsin paljon, ja meidän on ensin kurottava se ero kiinni. Se on meidän päällimmäinen tavoitteemme kauden aluksi ja olen erittäin luottavainen, että me pystymme siihen.

– Suuri parannus on tehtävä kehitysvauhdissa, sillä viime vuonna me lässähdimme kauden puolivälissä.

Rosberg pääsi jo tekemään lyhyen kuvausajon uudella autollaan aiemmin maanantaina ja sanoo kokemuksen olleen lupaava.

– Auto on hyvin tasapainoinen, mikä on erittäin hyvä lähtökohta. Näin ollen odotan innokkaasti täyden testipäivän ajamista huomenna. Me olemme ottaneet ison askeleen talvella. Tiimi toimii paremmin tehtalla ja kaikki kehittyy.

Kommentit: Autosport