Mercedes ehti jo pariinkin otteeseen tarjota ennakkopaloja uudesta autostaan, mutta W04 on tänään lopulta esitelty Jerezissä virallisesti.

Nico Rosbergin rinnalla tallissa uutena kuljettajana aloittaa nyt Lewis Hamilton, joka uskoo pystyvänsä nostamaan viimeisinä kolmena vuotena vaikeuksissa olleen talliin voittokantaan.

– Tämä on hyvin erityinen päivä minulle kun esittelen hopeanuolemme maailmalle, Hamilton sanoi.

– Ei ole yhtiötä, jolla on pidempi historia GP-ajossa kuin Mercedes-Benzillä, ja minulle on kunnia seurata sellaisten legendojen kuin Juan Manuel Fangion, Stirling Mossin ja Michael Schumacherin jalanjälkiä.

– Olen ollut tehtaalla nyt muutaman päivän tutustuen ihmisiin ja tavaten mekaanikkojani ja insinöörejäni, enkä ole ikinä nähnyt ryhmää, joka on nälkäisempi menestymään kuin tämä.

– Tämä on uusi alku minulle Brackeleyn tallissa, mutta olen työskennellyt Mercedes-Benzin (moottoritoimittaja) kanssa hyvin pitkän aikaa, ja yksi asia, jonka olen oppinut on, että Mercedes-Benz ei tiedä kuinka hävistä.

– Tiedän, että me tulemme kokemaan menestystä yhdessä ja olen valtavan innoissani, että olen suuressa roolissa sen toteuttamisessa.

Kommentit: Adam Cooper’s F1 Blog