Vijay Mallyan johtaman Kingfisher-lentoyhtiön ongelmat nousivat aiemmin tällä viikolla jälleen esiin, kun talousmediat raportoivat intialaisten pankkien vaativan yhtiölle lainaamiaan rahoja takaisin.

Mallyan osittain omistaman Force Indian apulaistallipäällikkö Bob Fernley vakuuttaa, että oli tilanne Kingfisherillä tai Mallyan muissa yhtiöissä mikä tahansa, se ei vaikuta missään muodossa tallin talouteen.

– Se ei vaikuta F1-talliimme. Niillä asioilla, joita tapahtuu Vijayn liiketoimissa, ei ole yhteyttä sen kanssa, mitä hän tekee F1-tallissa, Fernley sanoi JAonF1-sivustolle.

– Se, että meneekö Kingfisherillä tai [menestyvällä] United Spiritsillä hyvin vai ei, ei vaikuta talliin. Meidän on erittäin vaikea saada tämä viesti läpi, vaikka olemme yrittäneet useamman vuoden ajan.

– Meistä kirjoitetaan joka kolmas tai neljäs kuukausi raportti, jonka mukaan olemme tekemässä konkurssin tai joku on myymässä meidät tai jotain vastaavaa. Näin on ollut viisi vuotta, joten olemme tottuneet siihen – viisi kertaa vuodessa olemme myynnissä!

– Meidän ei tarvitse mennä ulkoisille markkinoilla hankkiaksemme kisabudjettimme. Meitä on siunattu hienoilla osakkeenomistajilla kuten Vijay ja Sahara-yhtiöllä.