Williamsilla johtavan insinöörin vakanssilla viime kaudella operoinut Mark Gillan arvioi Lotusta avaustestien jälkeen.

Gillan uskoo, että Kimi Räikkönen saa alleen vieläkin paremman kilpurin kuin viime sesongilla, joka tuotti MM-pronssin.

– Lotuksella oli viime kaudella eittämättä kaikista johdonmukaisin auto ja tämän vuoden auto näyttää vieläkin paremmalta. Lotus tulee olemaan kärjessä tai ainakin kärkipäässä ja se on hyvä uutinen Kimi Räikkösen faneille, Gillan sanoo tunnetun F1-asiantuntijan James Allenin verkkosivuilla.

– Lotuksen James Allisonin tekninen tiimi lähestyy asioita järkevästi, pragmaattisesti jos uudet ideat eivät toimikaan. Palaute on toistaiseksi ollut hyvää ja auto näytti nopealta yksittäisellä kierroksella pehmeillä renkailla.

– Aika-ajot menivät viime vuoden autolla heikosti, joten tämä osa-alue on saatava toimimaan tänä vuonna, jos Lotus aikoo saada parempaa tulosta.