Entiselle formula ykkösten johtavalle lääkärille, Gary Hartsteinille on löytymässä seuraaja, jonka nimeä ei ole kuitenkaan vielä kerrottu, väittää Speedweek. Amerikkalaisen sopimusta ei yllättäen jatkettu menneen kauden jälkeen.

Hartstein, joka toimi maineikkaan, viime vuonna kuolleen lääkäri Sid Watkinsin seuraajana vuodesta 2005, toi joulukuussa suorasanaisesti esiin ärtymyksensä päätökseen, että hänen sopimustaan ei jatketa:

– Tästä on ehtinyt kulua hetki, mutta olen oikeutetusti vakavasti v*ttuuntunut, Hartstein kirjoitti twitterissään vajaa kuukausi sitten.

– Saatan aloittaa ristiretken (pahoittelut muslimiseuraajilleni, sanavalinta on arkaluonteinen) saadakseni vastauksia, saadakseni v*ttu työni takaisin tai paljastaakseni maailmalle, mitä OIKEASTI tapahtuu FIA:n lääkintäpuolella.

– Ymmärtäkää tämä: minä EN ole katkera tai surullinen. Olen todellakin vihainen. Ja se on huono juttu.

Yhä epäselvyyttä erottamisen syistä

Tänään maanantaina Hartstein on kommentoinut twitterissään tuoretta uutista hänen seuraajansa mahdollisesta löytymisestä:

– Olisi syytä toivoa, että he [FIA] ovat jo miettineet seuraajaani – kausi alkaa kahden kuukauden päästä!

Toisen twitterin käyttäjän kommentoidessa, että on perin outoa, että kuljettajien keskuudessa suositun F1-lääkärin sopimusta ei jatkettu, Hartstein oli yhtä ymmällään asiasta kuin vielä viime vuodenkin puolella:

– Ei aavistustakaan [syistä]. Ei yhtään. Sinun on kysyttävä heiltä. Mikäli heillä on hyvä omatunto toimistaan, he myös antavat vastauksen. Jos taas eivät anna…