Amerikkalainen stuntti- ja kilpa-ajotähti Ken Block saatetaan nähdä Keski-Suomen sorateillä jälleen elokuussa, kuten hän viime vuonna vihjaili.

Kaudella 2012 Block ajoi kolme MM-rallia, jotka olivat Meksiko, Uusi-Seelanti sekä Suomi, jonka hän keskeytti. Jyväskylää kesällä hurmannut kuljettaja toivoo uusivansa viime vuotisen WRC-ohjelmansa tänä vuonna ainakin tapahtumien lukumäärän puolesta.

– Minulle on upeaa jatkaa kisaamista WRC:ssä. Viime vuonna kilpailin kolmessa kisassa ja kahdessa niistä sijoituin kärkikymmenikköön ja sain pisteitä. Kolmannessa olisin myös sijoittunut kymmenen parhaan joukkoon, mutta matka päättyi mekaaniseen vikaan viimeisenä päivänä, Block muisteli jousitukselleen kohtalokasta hyppyä tiedotteessaan.

– Nautin todella paljon siitä, että pysyn jokseenkin kilpailukykyisenä WRC:ssä vaikka ajankin vain osa-aikaisesti. Toivon mukaan tulen ajamaan samanlaisen määrän ralleja myös 2013.

Hoonigan Racing Division -nimisen kilpa-ajotallin perustaneen Blockin kalenteriin tulee kuulumaan muiden muassa myös osallistuminen X Gamesiin, Global RallyCross -sarjaan sekä Yhdysvaltain kansalliseen rallisarjaan.