F1-talli Caterham panttaa edelleen toisen kuskinsa nimeä ensi kaudelle.

Marussialta siirtyvä Charles Pic ajaa varmuudella Caterhamin autoa, mutta sitä toista kuskipaikkaa jahtaa vahvimmin venäläinen Vitali Petrov, jolla on lyödä pöytään sponsorirahaa.

Heikki Kovalaisen tilanne on myös epäselvä, sillä saavuttihan Caterham tarvitsemansa kymmenennen sijan valmistajien MM-sarjassa.

Petrovin manageri Oksana Kosatshenko päivittää tilannetta.

– Emme neuvottele ainoastaan Caterhamin kanssa. Mukana on kaksi muutakin tiimiä. Caterhamilla vaihtui tiimijohto 8. marraskuuta ja rehellisesti sanottuna se oli Petroville eduksi, Kosatshenko sanoo Sportsdailylle.

Kosatshenkolla ei ole epäilystäkään, etteikö Petrov jatkaisi ensi kaudella formula ykkösissä. Russian Helicopters, joka sponsoroi Caterhamia tällä kaudella, on vahvasti mukana tukemassa Petrovin F1-pahvia. Manageri vahvistaa venäläismedialle, että sopimusta voi odottaa ”parin viikon sisällä”.