Valtteri Bottas kertoo odottavansa päätöstä Williamsin ensi vuoden kisakokoonpanosta ”muutamien viikkojen” päästä, mikä tarkoittanee kauden lopun jälkeistä aikaa.

– Vielä on hieman liian aikaista, minusta meidän on yhä odotettava ainakin muutama viikko. Toivon parasta ja toivon, että olen näyttänyt, että ansaitsen sen, 23-vuotias sanoi Sky Sports -televisiohaastattelussa Silverstonessa.

– Mitkä ovat mahdollisuuteni? Minusta minulla on mahdollisuuksia, Bottas hymyili.

– Mutta joka tapauksessa haluan odottaa vastausta tallilta ja se on tallista kiinni, milloin he haluavat kertoa minulle asiasta.

Kolmoskuljettaja kertoo, että samasta kisapaikasta kilpailu Bruno Sennan kanssa ei ole aiheuttanut jännitteitä heidän välilleen, vaan he tulevat hyvin toimeen.

– Tähän mennessä hyvin, mitään ongelmia ei ole ollut ja minä olen yrittänyt parhaani auttaa Brunoa kehittämään autoa oikeaan suuntaan kakkosharjoituksiin, koska hän menettää [ensimmäisiä] perjantaiharjoituksia.

– Tähän mennessä siis on mennyt hyvin ja olen nauttinut työskentelystä sekä Pastorin (Maldonado) että Brunon kanssa.