On aika sanoa hyvästi F1-urheilun suurimmalle nimelle.

Seitsenkertainen maailmanmestari Michael Schumacher ilmoittaa nyt virallisesti, että F1-ura on paketissa – yhtään katumatta sitä, että palasi kilparadoille eikä enää menestynyt, kuten ennen vanhaan.

– Olen päättänyt vetäytyä Formula ykkösistä tämän kauden jälkeen, vaikka pystynkin vielä kilpailemaan maailman parhaiden kuljettajien kanssa. Tämä on jotain, joka saa minut ylpeäksi ja tämän takia en ole koskaan katunut paluutani, Schumi avautuu omilla verkkosivuillaan.

– Voin olla tyytyväinen suorituskykyyni ja siihen tosiasiaan, että paransin jatkuvasti viimeisten kolmen vuoden aikana. Mutta jossain vaiheessa on aika sanoa hyvästi. Viime viikkoina ja kuukausina en ole ollut enää varma, löytyykö minulta vielä motivaatiota ja energiaa jatkamiseen.