Jenson Button kiistää jyrkästi median epäilykset, joiden mukaan Lewis Hamiltonin lähtö Mercedekselle kauden lopussa on johtanut McLarenin etääntymiseen kauden 2008 maailmanmestarista. Button vakuuttaa Hamiltonin saavan saman tuen kuin aina ennenkin.

– On uskomatonta kuinka vahvat mielipiteet ihmisillä on tästä tallista ja mitkään niistä eivät ole totuudenmukaisia, Button sanoi Guardianin mukaan.

– Ilmapiiri tallissa on fantastinen. Minun näkemykseni on se, että Lewis on keskittynyt ja haluaa voittaa kisoja. Mikään ei ole muuttunut, tämä on vain joidenkin ihmisten näkemys yleisön joukossa ja heidän on oikaistava faktansa.

Hamiltonin lähtö tallista on kaikesta huolimatta tallikaverinsa mielestä virhe – näkemys, jonka jakanee suuri, ellei suurin osa F1-faneista. Samaan hengenvetoon hän lyttää väitteet vakavasta eripurasta kuljettajien välillä.

– Se on hänen päätöksensä, joskaan en pidä sitä henkilökohtaisesti oikeana päätöksenä.

– Me emme ole läheisiä ystäviä. [Mutta] me työskentelemme yhdessä ja meillä on hyvä suhde töissä. Jos autossa on jotain vialla, me teemme työtä sen eteen.