Kaksinkertainen F1-mestari Emerson Fittipaldi sanoo Lotuksen nopeuden Unkarissa saattaneen olla alkusoittoa loppukauden dominoinnille. Tallin tiedetään pyrkivän ottamaan oman tupla-DRS:nsä käyttöön seuraavassa osakilpailussa ja Kimi Räikkönen on yleisesti nostettu jälleen mestariehdokkaaksi.

– Odotukset Belgian GP:lle tulevat olemaan korkealla. Kimi on erityisen nopea Spassa, joten sen katsominen tulee olemaan mielenkiintoista, Fittipaldi sanoo autonvalmistaja Lotuksen kotisivulla.

– E20 on ollut kaikkein tasaisin auto formula ykkösissä tänä vuonna tähän mennessä, joten olen vakuuttunut, että kun se kerran alkaa voittamaan, se tulee myös jatkamaan voittamista.

– Minkäänlaista turhautumista ei pitäisi olla. Voittaminen on osa prosessia. Tallipäällikkö Eric Boullier on hyvä ystäväni ja olen erittäin iloinen nähdessäni hänen vievän tallia niin hyvään suuntaan.