Felipe Massa on käyttänyt osan kesälomaansakin moottoriurheilemalla. Brassikuski ajoi viikonloppuna Interlagosin radalla Copa Fiat -sarjan (ent. Trofeo Linea) osakilpailun vapaissa harjoituksissa. Sarjassa ajetaan 1,4-litraisilla Fiat Lineoilla.

Ferrari-tallin kotisivu kertoo, että Massa oli nopein molemmissa sessioissa, joskin vierailevana kuljettajana hän sai yhden sarjan enemmän renkaita käyttöönsä kuin vakituiset kuljettajat.

31-vuotiaan paras aika harjoituksissa oli kahdeksan ja puoli kymmenystä seuraavaa nopeampi.

– Tänään ylimääräinen rengassatsi auttoi, mutta en odottanut olevani nopeampi kuin erinomaiset ja kokeneet kuljettajat kuten Christian Fittipaldi, Cacà Bueno ja André Bragantini, jotka johtavat sarjaa, Massa iloitsi.

– [Sunnuntaina] nautin kisasta katsojana ja se tulee olemaan todella hauskaa, hän jatkoi.