Jenson Button, joka erittäin vahvasta alkukaudesta huolimatta vaikuttaa nyt jo tippuneen pois mestaruustaistosta, uskoo McLarenin olevan vaikeuksissa Lotuksen kanssa loppukaudella. Lotus oli 32-vuotiaan silmissä jo vahvempi Unkarissa.

Lewis (Hamilton) teki hyvää työtä Budapestissa, mutta minusta emme olleet kovin nopeita. Minusta Lotus oli Kimin (Räikkönen) käsissä nopeampi, Button sanoi Autosportille.

– Jos he saavat päivityksiä seuraavaan kisaan, he tulevat olemaan vielä nopeampia. Kimi on hyvin pitkälti samoissa pisteissä Lewisin kanssa ja on pakko sanoa, että muutamassa seuraavassa kisassa he tulevat olemaan äärimmäisen vahvoja, McLaren-kuski pelkää.

Ainakin Belgian osalta epävakaa sää tänä kesänä saattaa tosin kääntyä vielä Ferrarin eduksi.

– Ja jos on märkää, Fernando (Alonso) tulee olemaan vahva, sillä heidän autonsa toimii hyvin saderenkailla.