Sergio Perezin ja Pastor Maldonadon kolarointi Iso-Britannian GP:ssä on johtanut sanaharkkaan kuljettajien välillä. Meksikolainen joutui keskeyttämään kisansa tilanteen seurauksena.

– Hänellä ei ole yhtään kunnioitusta muita kuljettajia kohtaan. Hän on tosi tyhmä kuljettaja, Perez kiehui F1-toimittaja Adam Cooperin mukaan.

Williams-kuski Maldonado puolestaan kertoo, että hän vain menetti autonsa hallinnan vielä varikkopysähdyksen jäljiltä kylmillä renkailla.

– Minä oli mutkan sisäpuolella, joten sillä hetkellä mutka oli minun. Hän yritti lähestyä minua ja olimme hyvin lähellä toisiamme vierekkäin. Sillä hetkellä menetin auton perän pidon ja osuin vähän häneen.

Kysyttäessä Perezin kommenteista, venezuelalainen tokaisi, että Sauber-kuski pillittää liikaa.

– Hän on aina itkemässä. Monacossa (jossa kaksikko myös osui toisiinsa) kyseessä oli normaali vahinko. Minusta meidän on arvioitava milloin on kyse tarkoituksellisesta toiminnasta ja milloin ei. On selvää, että se ei ollut tarkoituksellista.

– Minä odotan innolla seuraavaa kisaa ja hän voi sanoa mitä haluaa. Me kilpailemme, tiedäthän. Me molemmat yritimme tehdä parhaamme radalla. Minä yritin puolustaa sijoitusta, hän yritti voittaa sijoituksen ja tämä on kilpa-ajoa. Muussa tapauksessa jokainen voi ajaa turva-auton takana. Se on turvallisempaa.