Entinen McLaren-kuski ja yksi formula ykkösten suurin legenda Alain Prost hoputtaa Wokingin tallia parantamaan autonsa suorituskykyä. Nelinkertainen mestari sanoo, että ensi viikonloppuna on tapahduttava muutos parempaan, tai McLarenin on vaikea saada Ferraria ja Red Bullia enää kiinni.

– Jos he eivät ponnahda takaisin välittömästi Hockenheimissa, eli seuraavassa kisassa, luusin, että se tulee (myöhemmin) olemaan hyvin vaikeaa. Kärjessä olevat Red Bull ja Ferrari ovat erittäin motivoituneita, Prost sanoi RIA Novostille.

– Näyttää siltä, että he (McLaren) eivät ymmärrä mitä uusien renkaiden kanssa tapahtuu, mikä ei ole hyvä uutinen, 57-vuotias arvelee syitä.

McLaren on tippunut neljänneksi valmistajien sarjassa ja Lewis Hamilton on jäänyt jo 37 pisteen päähän kuljettajien sarjan kärjestä, Fernando Alonsosta. Jenson Button lienee jo ulkona mestaruustaistosta.