Jackie Stewart näkee yhtäläisyyksiä oman aikansa ja nykyisen F1-sarjan välillä. F1-legenda ei ole nähnyt voittamiseen kykeneviä kuljettajia yhtä paljon neljään vuosikymmeneen.

– Tämä on hyvin erityinen vuosi. Meillä on kuusi maailmanmestaria sarjassa. Tämän lisäksi on nousevia tähtiä kuten Romain Grosjean. Kimi Räikkönen ja Michael Schumacher ovat palanneet niin kilpailukykyisinä, että he voivat voittaa, Stewart sanoo TotalRacen haastattelussa.

– En usko, että on ollut tätä parempaa sarjaa sitten aikakauden 60-luvun puolivälista 70-luvun alkuun. Se aika oli myös hyvä: oli Jim Clark, Jochen Rindt, Graham Hill, Mario Andretti, Jackie Ickx, Emerson Fittipaldi, Dan Gurney, François Cevert, Denny Hulme sekä allekirjoittanut skotti. Erittäin suuri määrä kuljettajia, jotka pystyivät voittamaan kisoja, Stewart sanoo.

Nykypäivän Jackie Stewartiksi Jackie Stewart nimeää muuan espanjalaisen.

Fernando Alonso. Hän on erittäin älykäs. Minusta se on tärkeämpää kuin vain intohimoinen tai rohkea ajaminen.