Di Resta epävarma tulevaisuudestaan: "Melkoisen epäselvää"

© Kuva: Getty Images

Entisen managerinsa Anthony Hamiltonin kanssa eri teille taannoin lähtenyt Paul di Resta myöntää, että vaikka hänellä on edessään ratkaisevia päätöksiä tulevaisuutensa suhteen lähiviikkoina, tilanne on yhä epäselvä.

– Juuri nyt olen Force Indian kanssa tekemässä parasta mahdollista työtä heille, ja he yrittävät saada parhaita mahdollisia tuloksia minulle. Yritän vain varmistaa tallipaikkaa tulevaisuudelle.

– En rehellisesti osaa sanoa missä mennään. On melkoisen epäselvää mitä tällä hetkellä tapahtuu jopa Lewiksen (Hamilton) kanssa ja mitä hän tekee. En usko, että kenelläkään on todellista selvyyttä mitä hän aikoo tehdä tai mihin suuntaan hän on menossa, di Resta sanoi Sky Sportsin mukaan.

Kysyttäessä asiasta, Di Resta ei kuitenkaan peittele toiveitaan päästä isompiin talleihin, joihin häntä onkin viety kevään ja kesän aikana.

– Jokainen haluaisi ajaa Ferrarilla jossain vaiheessa elämäänsä, ottaen huomioon mitä he edustavat formula ykkösissä, mitä he ovat saavuttaneet ja mikä heidän merkityksensä on autoteollisuudelle.

– Tietenkin on myös Mercedes. Olen ollut osa sitä perhettä pitkän aikaa. Mutta olen aina sanonut, että haluan vain voittaa kisoja ja mestaruuksia ja se on tärkein asia. Siihen pääseminen joko täällä tai jossain muualla on lopullinen tavoite.