Vuoden 1997 F1-mestari ja entinen Jenson Buttonin tallikaveri Jacques Villeneuve sanoo, että McLaren-kuskeista parempi ei suinkaan ole Lewis Hamilton.

– Sanoisin, että McLarenilla Jenson on täydellisempi. Lewis on hieman nopeampi aika-ajoissa, joskin Jenson on ollut edellä silloin tällöin, mutta aika-ajot eivät mestaruuksia voita, Villeneuve sanoi Sky Sportsin mukaan.

– Lopulta läpi vuosien on ollut paljon kuljettajia, jotka pystyvät nopeaan kierrokseen, mutta F1-kuljettajana olemisessa ei ole kyse siitä.

Villeneuve korostaa, että kyse ei ole Hamiltonin taitojen kyseenalaistamisesta.

– Lewis on erittäin nopea myös kisoissa, joten he molemmat ovat äärimmäisen lahjakkaita. Minä vain katson kokonaiskuvaa – kaikkea sitä, mitä tarvitaan F1-kuskina oloon – ja Jensonilla on hieman enemmän kaikkea. Se kompensoi, kanadalainen selittää.