Kimi Räikkönen kertoo, että kauden kolme palkintokorokesijaa ovat kenties yli odotusten, mutta lopulta pettymys Lotuksen kilpailukyvyn ilmennyttyä odotuksia selvästi kovemmaksi.

– Jos olisit kysynyt minulta ennen kauden alkua, että olisinko tyytyväinen palkintokorokesijoituksiin, olisin vastannut ”kyllä”. Nyt minulla on kuitenkin ollut hyviä tuloksia ja haluan enemmän. Viimeisissä muutamassa kisassa en ole ollut niin vahva kuin olen halunnut, Räikkönen sanoi Sky Sportsin mukaan.

– Me olemme sijoittuneet hyvin, mutta olen pettynyt, että meillä ei ole voittoa vielä. Meidän täytyy vain saada kaikki kohdalleen ja olen varma, että se voi tulla.

Tallikaveri Romain Grosjean on yhtä luottavainen.

– Me otimme suuria askelia Valenciassa ja opimme ymmärtämään joitakin suorituskykyyn liittyviä seikkoja. Se tulee auttamaan meitä loppuosassa kautta. En malta odottaa, että pääsemme soveltamaan niitä Silverstonessa, ranskalainen sanoi.