Pirellin urheilupomo Paul Hembery kertoo, että mikäli Jaime Alguersuarille tulee tilaisuus palata formula ykkösiin, rengastestajaalla riittää taitoa siihen kyllä.

– Jaime ajaa lähes 700 kilometriä päivän aikana, mikä vastaa kahta osakilpailua. Tänä vuonna me teemme kuusi sessiota, joten Jaime ajaa kaikkiaan kahtatoista osakilpailua vastaavan matkan, Hembery sanoo espanjalaisen El Confidencialin haastattelussa.

– Se tulee olemaan fantastista kokemusta hänellä, jos hän pääsee takaisin (formula ykkösiin) – ja minä toivon, että hän pääsee, sillä hänellä on siihen tarvittava lahjakkuus.

– Joskus täytyy ottaa askel taaksepäin ennen kuin lähtee etenemään, kuten (Romain) Grosjean, jolla oli ensin vaikeaa, mutta nyt osoittaa kypsyyttä ja valmistautuneisuutta. Sama voi tapahtua myös Jaimelle, Hembery uskoo.